22 Ocak 2021 Cuma mesajları! 'Cumanız mübarek olsun' En anlamlı en güzel cuma günü mesajları

Cuma mesajları şimdiden gönderilmeye başlandı. 22 Ocak Cuma günü sevdiklerine en güzel ve anlamlı cuma mesajlarını resimli bir şekilde göndermek isteyen vatandaşlar internette araştırmalara başladı. Dualı, ayetli cuma sözlerini whatsapp'tan gönderenler için derledik. En kıymetli gündür cuma günü. Müslümanlar için mübarektir. Öyle bir gündür ki cuma günü; bu gün içinde var olan bir vakitte ne dua edilirse kabul olur.

22 Ocak cuma mesajları için heyecanlı arayış sürüyor. Sevdiklerine en güzel cuma mesajlarını resimli göndermek isteyenlerin araştırmaları da cuma gecesinden başladı. Camilerde cuma namazını idrak edecek müslümanlar, bu mübarek günün feyzinden tanıdıkları, dostları ve sevdikleri de sebeplensin istiyor. Bunun için de cuma mesajlarını en anlamlı ve en güzel şekilde iletmek istiyor.

En kıymetli gündür cuma günü. Müslümanlar için mübarektir. Öyle bir gündür ki cuma günü; bu gün içinde var olan bir vakitte ne dua edilirse kabul olur. Sevdikleri için en güzelini ve anlamlısını temenni eden vatandaşlar, cuma mesajları için de kolları sıvadı. Whatsapp yoluyla resimli cuma mesajlarını araştıranlar için anlamlı ve güzel olanlarını derledik.

22 OCAK 2021 CUMA MESAJLARI

Her yerde olmak gibi bir duan varsa gönüllere gir. Çünkü sevenler sevdiklerini gönüllerde taşır. Hayırlı cumalar.

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.’ Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.-

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

22 Ocak 2021 Cuma mesajları! 'Cumanız mübarek olsun' En anlamlı en güzel cuma günü mesajları

Kalp kırmayı, gönül yıkmayı umursamıyor ve sonra kalkıp imandan bahsediyor insanlar. iman, ayet ve hadisleri nefsimize göre tefsir etmek değil, imanlı olmak kalp kırmamaktır. Hayırlı cumalar...

Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.

HAYIRLI CUMALAR - RESİMLİ CUMA MESAJLARI 2020

Allah'ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

Rablerinden korkanlar bölük bölük cennete sevk edilmektedir. Nihayet oraya vardıklarında kapıları açılır ve bekçileri onlara: Selam sizlere ne hoşsunuz; ebedi olarak içinde kalmak üzere haydi girin oraya derler. Hayırlı Cumalar.

AIIah’tan bir dua gibi Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız boI oIsun! HayırIı CumaIar…

“Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevlam.”

22 Ocak 2021 Cuma mesajları! 'Cumanız mübarek olsun' En anlamlı en güzel cuma günü mesajları - Resim : 3

Ümmetin, milletin Cuma'sı hayırlara vesile olsun. Allah, namaz ve dualarımızı yüce katında makbul kılsın. Hasta kullarına şifa buyursun. Zordaki kullarını selâmete ulaştırsın. Bizi görünür, görünmez her sıkıntıdan kurtarsın ve korusun. Hayırlı cumalar

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar. (8)

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.

Cuma'dır kuldan Rabbi'ne arzları ulaştıran, Cuma'dır tevbe kapılarını açtıran ve Cuma'da öyle bir vakit vardır ki kulu Rabbi'ne yaklaştıran... O vakte vâkıf olabilme duası ile .... Cumamız hayırlı ve Mübarek olsun...( Amin )

Kalp kırmayı, gönül yıkmayı umursamıyor ve sonra kalkıp imandan bahsediyor insanlar. iman, ayet ve hadisleri nefsimize göre tefsir etmek değil, imanlı olmak kalp kırmamaktır. Hayırlı cumalar...

22 Ocak 2021 Cuma mesajları! 'Cumanız mübarek olsun' En anlamlı en güzel cuma günü mesajları - Resim : 4

“Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.” Hayırlı cumalar | İnşirâh Sûresi, 5. Ayet

Kendilerine: "Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın" dendiği zaman, "Bizler sadece ıslah edicileriz" derler. İyi bilin ki, asıl bozguncular kendileridir, lakin farkında değillerdir. [ Bakara Suresi 11-12. Ayet ]Cumanızı tebrik ederim.

Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu: “Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sâyesinde Allah’dan yardım görüp ve rızıklandığınızdan şüpheniz olmasın.” (Ebû Dâvûd, Cihâd 70)Kurumuş kütüğe bile nice çiçekler bahşeden Yüce Rabbim! Kuruyan yüreklerimizi de Rahmet yağmurlarınla yeşert. Hayırlı Cumalar

DUALI VE AYETLİ CUMA MESAJLARI

Bunlar, ALLAH'a ve Ahiret gününe inanırlar, iyiliği emreder, kötülükten menederler ve hayr'larda yarışırlar. İşte bunlar iyi kimselerdendir. (Al-i İmran Suresi 3/114) #HayırlıCumalar

 

22 Ocak 2021 Cuma mesajları! 'Cumanız mübarek olsun' En anlamlı en güzel cuma günü mesajları ile ilgili etiketler cuma cuma mesajları 22 ocak cuma mesajları resimli cuma mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.