22 Aralık Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal büyük ikramiye ne kadar?

Haftanın 3 günü yapılan Sayısal Loto çekilişi 22 Aralık akşamı da çekiliyor. Milli Piyango TV'de canlı olarak yayınlanacak olan ve noter huzurunda yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişinde bu akşam büyük ikramiye ne kadar? 22 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları kazandıran numaralar; 6-12-14-48-55-72 Joker 18 SüperStar 2 oldu.

Çılgın Sayısal Loto 22 Aralık çekiliş sonuçlarına artık saatler kaldı. Talihlilerin gözü kulağı bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekilişte olacak. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanacak Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

En çok tercih edilen ve ikramiyeleri ile göz dolduran Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak. Sayısal Loto'nun bu akşamki büyük ikramiyesi ise 105.838.035 TL olacak.

22 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları kazandıran numaralar; 6-12-14-48-55-72 Joker 18 SüperStar 2 oldu.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

22 Aralık Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 22 aralık sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.