22 Aralık MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

TV8 yarışması MasterChef Türkiye 2021'de 18. hafta dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi ve Kırmızı takımlar arasında oynanan oyunu kim kazandı?

İlgiyle takip edilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Antalya'da karşılaşan Mavi ve Kırmızı takımlar arasında kıyasıya rekabet yaşandı. Yöresel yemeklerin yapıldığı dokunulmazlık oyununda yarışmacılar şeflerin direktifleri doğrultusunda hareket ederek en iyi tabağı çıkarmaya çalıştı. Peki MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MASTERCHEF 22 ARALIK DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Şeflerin dokunulmazlık oyununda yemek yapmaları için 1 saat süre verdiği takımlarda kırmızı takım 3 kişi olmanın zorluğunu yaşadı. Konuklardan oy alabilmek için en lezzetli tabakları çıkarmak için yarıştı.

💥MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 22 Aralık MasterChef eleme  adayı kim oldu? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? - Fotomaç

Heyecanın dorukta olduğu anlarda Kırmızı takım, farklı başladı. Fakat Mavi takım, sonraki yemeklerde arayı kapatmayı başardı.

Dört yemek için verilen oylar sonucunda Mavi takım ve Kırmızı takım, 18-18 berabere idi. Son olarak tatlı için verilen oylar sayıldı. Bu yemekte Mavi takım, 6'ya üç oyla kazandı. Bu durumda mavi takım ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan taraf oldu.

22 Aralık MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.