21 yıl sonra şehit oldu! Acı haberi valilik duyurdu...

Siirt'te 1999 yılında vatani görevini yaptığı sırada silah kazası sonucu vazife malulu olan Jandarma Er Ercan Türkmen, şehit oldu. Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Türkmen'in acı haberini Erzincan Valiliği duyurdu.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Sağırsu Jandarma Karakol Komutanlığında 21 Nisan 1999 tarihinde vatani görevini yaparken, silah kazası sonucu vazife malulü olan Erzincanlı Jandarma Er Ercan Türkmen, tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit oldu.

21 yıl sonra şehit oldu! Acı haberi valilik duyurdu...

Konuyla ilgili Erzincan Valiliği'nden yapılan açıklamada, “Siirt İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Sağırsu Jandarma Karakol Komutanlığı emrinde görevli iken 21 Nisan 1999 tarihinde silah kazası sonucu vazife malulü olan Jandarma er Ercan Türkmen, 21 Nisan 2020 tarihinde tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olmuştur. Şehidimizin naaşı, 22 Nisan 2020 tarihinde saat:13.00’da Ulalar Cemevinde kılınacak cenaze namazının ardından Aziz Dede mezarlığına defnedilecektir. Şehidimize yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve aziz milletimize başsağlığı dileriz.” denildi.

 

21 yıl sonra şehit oldu! Acı haberi valilik duyurdu... ile ilgili etiketler Erzincan Siirt Şehit valilik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.