21 yaşındaki genç kadın, 9 aylık bebeği ile denize atladı!

İzmir Karşıyaka sahilinde 9 aylık kız bebeği ile denize atlayan genç kadın, olaya tanık olan iki vatandaş tarafından kurtarıldı. Olayın ardından anne ve bebeği apar topar hastaneye kaldırıldı. Talihsiz bebek hastanede yaşam mücadelesi verirken, genç kadın cezaevine gönderildi.

İzmir'de eşi Gökhan K. ile aralarında çıkan tartışmanın ardından 9 aylık kızı G.A.K.'ı alıp Karşıyaka sahilinde denize atlayan Arzu K., sahilde oturan iki kişi tarafından kurtarıldı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz bebek yaşam savaşı verirken, tedavisinin ardından mahkemeye çıkarılan Arzu K. tutuklanarak Şakran Cezaevi'ne gönderildi.

Genç kadını ve bebeğini kurtaran iki arkadaştan biri olan Mesut Oto, polise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kucağında bebeği ile sahile gelip 'Yaşamak istemiyorum' diye bağırdıktan sonra denize atladı. Arkalarından da biz atladık. Bu sırada bize 'Beni bırakın, yüzme biliyorum. Kızımı kurtarın' dedi" 

"YAŞAMAK İSTEMİYORUM"

Olay, geçtiğimiz akşam İzmir Karşıyaka sahilinde yaşandı. İddialara göre, 21 yaşında ve iki yıldır evli olan Arzu K., eşiyle ailesi yüzünden tartıştı. Alkollü olan genç kadın, bir anda yatağında uyuyan 9 aylık kız bebeği G.A.K.'yı alıp evi terk etti. Taksiye binen genç kadın, Karşıyaka sahiline gitti.

21 yaşındaki genç kadın, 9 aylık bebeği ile denize atladı!

Karşıyaka'ya gelen Arzu K., kucağındaki bebeği ile bir banka oturdu. Bu sırada yan bankta Mesut Oto ve Ali Osman Körük isimli iki arkadaş sohbet ediyordu. Genç kadın bir anda banktan kalktı ve, "Yaşamak istemiyorum" diyerek bebeğiyle birlikte denize atladı. İki arkadaş da bir an bile düşünmeden denize atladı. Bebek ve anne bir süre sonra denizden çıkarılırken, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine kaldırıldı. İlk müdahelelerin ardından taburcu edilen anne Arzu K. polis tarafından gözaltına alındı. Küçük G.A.K. ise hastanenin çocuk bölümünde yoğun bakıma alındı. Bebeğin dün akşam saatlerinde normal servise alındığı öğrenildi.

"KENDİ KIZINI ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS" SUÇUNDAN SAVCILIĞA SEVK EDİLDİ

Baba Gökhan K. hastanede kızının yanından bir an olsun ayrılmazken, ifadesinden sonra tekrar doktor raporu alan anne Arzu K., kendi kızını öldürmeye teşebbüs suçundan savcılığa sevk edildi.

21 yaşındaki genç kadın, 9 aylık bebeği ile denize atladı! - Resim : 2

Savcılıkta eşiyle kavga ettikten sonra ölmek istediği için denize atladığını ileri süren genç kadın, cezaevine gönderildi. Olayla ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da inceleme başlattı.

21 yaşındaki genç kadın, 9 aylık bebeği ile denize atladı! ile ilgili etiketler İzmir intihar Karşıyaka
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.