21 Şubat Hakkari'de okullar tatil mi? Hakkari'de kar tatili var mı?

21 Şubat Hakkari'de okullar tatil mi? Yurt genelinde kar yağışı sebebi ile birçok okuldan tatil açıklaması gelmeye devam ediyor. Ülkenin dört bir yanındaki kar haberleri sonrası çoğu öğrenci ve öğretmen yaşadıkları illerde okulların tatil olup olmadığını merakla araştırıyor. Peki, 21 Şubat Hakkari'de okullar tatil mi? Hakkari'de kar tatili var mı? Detaylar haberimizde..

21 Şubat Hakkari'de okullar tatil mi? Kar yağışı Ülke genelinde birçok ilde eğitime engel oldu. Soğuk havanın yurt genelinde etkisini göstermesinin ardından birçok ilde eğitim ve öğretime ara verildi. Çoğu kişi yarın Hakkari'de okulların tatil olup olmayacağına dair araştırmalar yapmaya devam ediyor. Hakkari'de 18 Şubat Salı günü eğitime ara verilmişti. Peki, 21 Şubat Hakkari'de okullar tatil mi? Hakkari'de kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

kar tatili ile ilgili görsel sonucu

21 ŞUBAT HAKKARİ'DE OKULLAR TATİL Mİ?

21 Şubat Perşembe günü Hakkari'de okulların tatil olup olmadığına dair henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiğin de haberimizde yer alacaktır..

HAKKARİ VALİLİĞİNDEN KAR TATİLİ AÇIKLAMASI

Hakkari merkez ile Yüksekova ilçesinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle il merkezi ile Yüksekova ilçesinde taşımalı eğitime 18 Şubat Salı ara verildiği belirtildi.

 

Açıklamada, diğer okullarda eğitim öğretime devam edileceği ifade edildi.

 

21 Şubat Hakkari'de okullar tatil mi? Hakkari'de kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Kar tatili 2020 Okul Öğrenci kar tatili var mı yarın kar tatili var mı?
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.