21 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor Anlat Bakalım galibi kim?

Survivor 2021'de heyecan dorukta. 21 Ocak akşamı TV8'de yayınlanan son bölümü ödül oyununa sahne olan Survivor'da Anlat Bakalım oyunu da oynandı. Peki kazanan kim oldu?

Survivor ödül oyunu için kıyasıya rekabet yaşandı. 21 Ocak 2021 Perşembe akşamı oynanan ödül oyunu ve Anlat Bakalım'da kazanan kim oldu?

21 OCAK SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KAZANAN KİM OLDU?

Elemenin ardından ilk ödül oyunu gerçekleşiyor. İki takımda da yarışmacılar açlıkla sınanıyor ve her ödülü kazanmak için mücadele veriyor. 21 Ocak ödülü ise kazanan takıma kişi başı üç tane poğaça getirecek.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

21 Ocak'ta yayımlanan ödül oyununda ünlüler ve gönüllüler rekabetini arttırdı. Poğaça için yarışan oyuncular, bir sonraki dokunulmazlığa aç çıkmak istemiyor. Ödül oyununu kazanan takım ise 10'a 3 gönüllüler oldu.

Survivor 21 Ocak ödül oyununu kim kazandı Anlat bakalım oyununu hangi takım kazandı

ANLAT BAKALIM ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Ödül oyunu ardından ünlüler ve gönüllüler turta ve kurabiye için anlat bakalım oyunu oynadı. En çok kelime bilen taraf ise lezzetli yiyecekleri alabilecekti. Eğlenceli oyunun ardından ödülü gönüllüler kazandı.

21 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor Anlat Bakalım galibi kim? ile ilgili etiketler Survivor ödül oyunu anlat bakalım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.