21 Ocak evde bakım maaşı yatan iller! Evde bakım parası ne kadar?

21 Ocak evde bakım maaşı yatan iller listesi haberimizde. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın, evinde bakıma muhtaç kişilere ve yakınlarına ödediği evde bakım parası ne kadar? 2021 evde bakım parası ne kadar?

Ocak ayında evde bakım paraso yatan iller belli oldu mu sorusunun yanıtı haberimizde. Her ay güncellenen evde bakım maaşı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından bakıma muhtaç kişilere ödeniyor.

21 OCAK EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER!

Evde Bakım Parası her ay yatırılıyor. Ayın 15'i ile 31'i arası hesaplara yatırılan evde bakım parası hesaplarda yer almaya başladı.

15 Ocak tarihinden itibaren Evde Bakım Maaşları kademe kademe hesaplara aktarılıyor.

Evde Bakım Parası Maaşı İller Listesi 21 Ocak Perşembe günü netleşince haberimizde olacak.

2020 yılında Evde Bakım Maaşı Ne Kadar? sorusunun cevabı ise; ''1.460 TL'' dir.

Evde Bakım Parası Sorgulaması Nasıl Yapılır?

Evde Bakım Parası sorgulamasını E-Devlet üzerinden yapabilirsiniz. E-Devlet'e giriş yaptıktan sonra arama kısmına ''Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama'' yazacaksınız.

Daha sonra maaş ödemeleri kısmında bakım maaşı konusunda detaylı bir inceleme yapabilirsiniz.

Evde Bakım Parası Başvurusu Nasıl Yapılır?

Evde Bakım Parası Başvurusu için bazı gereken belgeler mevcut. Bunlar bakıcının TC Kimlik fotokopisi, engelli raporu, kimlik belgesi ve 2 adet vesikalık fotoğrafdır. Bu belgelerle beraber bulunduğunuz ildeki Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne başvurmanız durumunda Evde Bakım Parası'ndan yararlanmanız mümkün.

 

21 Ocak evde bakım maaşı yatan iller! Evde bakım parası ne kadar? ile ilgili etiketler Evde bakım maaşı 21 ocak evde bakım maaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.