21 Mart dolar ne kadar oldu?

21 Mart dolar ne kadar oldu? Koronavirüs paniği piyasalarda etkisini göstermeye devam ediyor. FED geçtiğimiz günlerde fonlama faizini yüzde 0–0.25 aralığına çekti. Euro fiyatları ise güne 7.01 TL seviyesinden başladı. Dolar kurunda ki son durum merakla araştırılıyor. Peki, 21 Mart dolar ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...

21 Mart dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Dolar kuru önceki günlerde Türkiye piyasalarının kapanış saatinde 6.53 TL seviyesinde hareket ediyordu. Euro fiyatları ise güne 7.01 TL seviyesinden başladı.  Peki, 21 Mart dolar ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...

21 MART DOLAR NE KADAR OLDU?

Dolar kuru dün Türkiye piyasalarının kapanış saatinde 6.55 TL seviyesinde hareket ederken; yeni güne 6.50 TL seviyesinden başladı. Dolar kuru gün içerisinde en düşük 6.4561 TL seviyesini görürken; en yüksek 6.5532 TL seviyesine yükseldi. Dolar fiyatları, saat 17.18 itibarıyla 6.5351 TL seviyesinde hareket ederken; Euro fiyatları gün içerisinde en yüksek 7.0307 TL'yi görerek şu dakikalarda 7.0253 TL seviyesinde bulunuyor. Sterlin de aynı dakikalarda 7.7508 TL seviyesinde işlem görüyor.

Corona virüs kaynaklı gelişmeler küresel piyasaların yanı sıra Türk varlıkları üzerinde etkili oluyor.

 

Dünya çapında hükümetler virüsün ekonomiye verdiği tahribatı en aza indirgemek için önlem paketleri açıklıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 100 milyar TL'lik ekonomik paket açıklamasının ardından dün Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da ekonomiye yönelik alınan tedbirlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"100 milyar TL'lik destek paketi iş dünyası ile istişare ile oluşturuldu.

Olası nakit sıkışıklığı için 3 aylık bir pencere açtık. Belirlenen sektörler 3 ay likidite olarak desteklenecek. Likidite yanında teminat açığı sorununa da çözüm var.

Emekli maaşının artırılması 650 bin kişiye destek verdi.

İstihdam için kısa çalışma ödeneği esnetilebilir. İhtiyaç dahilinde kılcal damarlara dokunacağız.

Belirlediğimiz sektörler stopaj, SGK primleri, KDV ödemelerini ertelememiz ciddi likidite sağlayacak. 50-60 milyar TL likidite rahatlama sunacak.

21 Mart dolar ne kadar oldu? ile ilgili etiketler Dolar 2020 Euro döviz dolar kuru ne kadar altın fiyatları piyasa Koronavirüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.