21 Kasım 2022 Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları millipiyangoonline.com adresinde!

Çılgın Sayısal Loto'da haftanın ilk çekilişi bu akşam yapılıyor. Haftada 3 kez yapılan çekilişle birlikte ikramiyeler de sahiplerinmi buluyor. MPİ ve Sisal Şans ortaklığında yapılan ve Milli Piyango Youtube kanalında canlı olarak verilen Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? İşte büyük ikramiye...

21 Kasım Sayısal Loto sonuçları haberimizde. MPİ tarafından Pazartesi akşamları saat 21:30'da yapılan ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınla verilen Çılgın Sayısal Loto çekilişiyle sonuçlar ve kazandıran numaralar da belli oluyor.

21 KASIM SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ

Saat 21:30'da başlayacak Sayısal Loto çekilişinin sonuçları ve kazandıran numaralar millipiyangoonline.com adresinden ve hemen ardından haberimizden öğrenebilirsiniz.

Kazandıran numaralar; 8-29-54-65-76-87 Joker-25 SüperStar 46 oldu. Açıklanan sonuçlara göre ise 6 bilen çıkmadı ve 54.302.570,41 TL büyük ikramiye devretti.

21 Kasım 2022 Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları millipiyangoonline.com adresinde! ile ilgili etiketler Sayısal Loto
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.