21 Haziran Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı! Süper Loto Sonuç Sorgulama Ekranı

Süper Loto sonuçları belli oluyor. 21 Haziran Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango TV'de canlı olarak ekrana gelen çekiliş noter huzurunda yapılıyor. İşte Süper Loto sonuç sorgulama ekranı...

Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu merak ediliyor. 21 Haziran Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılıyor. Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında yapılan Süper Loto çekilişi kazandıran numaralar da belli oluyor.

34.817.509,38 Lira büyük ikramiyesi ile bu akşam talihlilerin yüzlerini güldürüyor. Çekiliş sonuçları haberimizde olacak. Ardından Süper loto sonuç sorgulama ekranına gidecek olan vatandaşlar için haberimizde sonuç sorgulama ekranını bulabilirsiniz.

Kazandıran numaralar; 8-9-23-27-52-59 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 36 milyon devretti.

SÜPER LOTO SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

21 Haziran Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı! Süper Loto Sonuç Sorgulama Ekranı ile ilgili etiketler süper loto sonuçları sonuç sorgulama ekranı süper loto sonuç sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.