21 Haziran hava durumu! Babalar Günü'nde hava nasıl olacak?

Babalar Günü'nün kutlanacağı pazar günü hava durumunu merak edenler araştırmalara başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgiler ise hafta sonunun güneşli geçeceği yönünde. hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, doğu bölgelerde 2 ila 5 azalacak. İşte Yarın hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde..

21 Haziran babalar gününde hava sıcaklıklarını merak edenler arama motorlarında yoğun araştırmalara başladı. Hafta sonunda hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, doğu bölgelerde 2 ila 5 azalacak. İşte yarın hava nasıl olacak? İşte detaylar...


21 HAZİRAN HAVA NASIL OLACAK?


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, doğu bölgelerde 2 ila 5 azalacak. İşte, 21 Haziran il il hava durumu tahminleri...

Yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu (Karaman hariç), Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Sakarya'nın doğusu, Bolu, Zonguldak, Düzce, Karabük, Ordu, Trabzon, Elazığ, Bingöl çevreleri ile Malatya’nın doğu ilçelerinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2), Giresun, Rize, Artvin ile Trabzon’un batı ve doğu çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor.

21 Haziran hava durumu! Babalar Günü'nde hava nasıl olacak? ile ilgili etiketler hava durumu 21 haziran hava sıcaklığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.