21 Eylül Masterchef kaptanlık oyunun kim kazandı? Takımlar kimlerden oluştu?

21 Eylül Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef yeni takımlarda kimler var? Masterchef 2020'de 21 Eylül akşamı kaptanlık oyunu ile başladı. İşte detaylar...

21 Eylül Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Takımlarda kimler var sorularının yanıtı haberimizde.

21 EYLÜL MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’de yeni haftaya kaptanlık oyunu ile başlandı. Somer Şef, Mehmet Şef ve Danilo Şef jüriliğinde yayınlanan programın kaptanlık oyununda yarışmacılar mavi takımın kaptanı olmak için mücadele etti. Şefler yarışmacılardan Türk mutfağında önemli bir yere sahip olan İçli Köfte yapmalarını istediler. Yarışmacılar en güzel tabağı hazırlayabilmek için hünerlerini sergilediler. Finale Uğur, Serhat ve Ebru kaldı. Şeflerin tadımının ardından en başarılı tabak Uğur'un tabağı seçildi ve Uğur kaptanlık oyununun kazananı oldu.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM VE KIRMIZI TAKIM YARIŞMACILARI NASIL OLDU?

Kaptanlık oyununu Uğur kazandığı için mavi takımın kaptanı oldu ve kırmızı takımın kaptanlığına Emir'i seçti. Uğur ve Emir sırayla bir isim söyleyerek haftanın takımlarını oluşturdular. Uğur takımına Furkan, Serhat, Barbaros, Tanya, Duygu, Sefa ve Celal'i alırken Emir Esra, Berker, Özgül, Ayyüce, Eray, Ebru ve Walison'u aldı. Böylece haftanın takımları şöyle oldu:

21 Eylül Masterchef kaptanlık oyunun kim kazandı? Takımlar kimlerden oluştu?

Mavi Takım: Kaptan Uğur, Furkan, Serhat, Barbaros, Tanya, Duygu, Sefa ve Celal

Kırmızı Takım: Kaptan Emir, Esra, Berker, Özgül, Ayyüce, Eray, Ebru ve Walison

21 Eylül Masterchef kaptanlık oyunun kim kazandı? Takımlar kimlerden oluştu? ile ilgili etiketler MasterChef 21 eylül masterchef kaptanlık oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.