21 Eylül hava durumu! Bugün (Pazartesi) Yağmur var mı?

21 Eylül hava durumu! 21 Eylül Pazartesi yağmur var mı, yağacak mı sorusunun yanıtı haberimizde. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre 21 Eylül hava durumu belli oldu. İşte detaylar...

21 Eylül hava durumu! Pazartesi hava nasıl olacak, yağmur yağacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre İstanbul'da 21 Eylül hava durumu belli oldu... İşte detaylar...


21 EYLÜL PAZARTESİ HAVA DURUMU!


Az bulutlu, kuzey ve doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu Kırklareli, İstanbul ve Kocaeli’nin kuzey kesimleri ve Sakarya çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da yarın hava nasıl, yağmur yağacak mı? (21 Eylül) Metoroloji'den İstanbul hava durumu uyarısı

RÜZGAR:

Genellikle kuzeyli hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güney ve doğusunda yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI:

Rüzgarın; Marmara’nın güney ve doğusu kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

21 Eylül hava durumu! Bugün (Pazartesi) Yağmur var mı? ile ilgili etiketler hava durumu 21 eylül hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.