21 Ekim Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Süper Loto'da büyük ikramiye ne kadar?

21 Ekim Süper Loto sonuçları için geri sayım başladı. Haftanın 3 günü yapılan ve Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan Süper Loto çekilişi öncesi talihliler de kuponlarını doldurmaya devam ediyor. Peki bu akşam Süper Loto büyük ikramiye ne kadar? 21 Ekim 2021 Süper Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -23-25-34-35-36-55- oldu.

Sisal Şans ile Milli Piyango ortaklığında haftanın 3 günü çekilişi yapılan Süper Loto 21 Ekim 2021 Perşembe çekilişi ile de kazandırmaya devam ediyor. Hem bayilerden hem online olarak oynanabilen şans oyununda bu akşam büyük ikramiyeyi görenler de şansını denemek için Süper Loto bayilrine akın etti.

21 Ekim 2021 Süper Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -23-25-34-35-36-55- oldu.

21 EKİM SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak Süper Loto 21 Ekim çekilişi ile birlikte kazandıran numaralar da belli olacak.

Süper Loto'nun son çekilişinde kazanan numaralar belli olduğunda haberimizde de yerini alacak.

Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı! 26 Eylül Milli Piyango Süper Loto  Bilet Sorgulama - Son Dakika Ekonomi Haberleri | NTV Haber

SÜPER LOTO 21 EKİM BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Haftanın belirli günlerinde yapılan ve oynayanlara büyük ikramiyeler kazandıran Süper Loto bu akşam da şanslı vatandaşlara ummadık ikramiyeler kazandıracak.

21 Ekim 2021 Perşembe günü yapılacak Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye 47. milyon TL'yi aşmış durumdadır.

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

21 Ekim Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Süper Loto'da büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Süper Loto 21 ekim süper loto sonuçları süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.