21 Aralık'ta elektrik kesintisi mi olacak? NASA onaylı elektrik kesintisi ne demek?

21 Aralık 2020 tarihinde NASA onaylı elektrik kesintisi olacağını iddia edenler sosyal medyada büyük bir gündem oluşturdu. Astrologların yaptığı açıklamalar ve gökbilimci insanların yaptığı açıklamalar 21 Aralık komplo teorileri ya da iddiaları olarak basında yer aldı. Peki, NASA onaylı elektrik kesintisi ne demek?

NASA, 21 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşecek elektrik kesintisi hakkında bir açıklama yaptı mı merak ediliyor. 21 Aralık tarihinde NASA onaylı elektrik kesintisinin yaşanacağı da iddia edildi. Peki ama 21 Aralık tarihinde ne olacak?

21 ARALIK'TA ELEKTRİK KESİNTİSİ Mİ OLACAK?

21 Aralık en uzun gece olarak biliniyor. 21 Aralık 2020 tarihi ise Jüpiter ve Satürn'ün birleşeceği gün olarak duyuruldu. Kış Gündönümü olarak bilinen bugün güneş ışıkları Oğlak Dönencesi'ne dik gelir. Kuzey yarım kürede günler uzamaya, güney yarımkürede ise kısalmaya başlar.

İki gaz devi olduğu belirtilen gezegenlerin 20 yılda bir meydana gelen yakınlaşması 21 Aralık 2020 tarihinde yaşanacak.

Jüpiter ve Satürn'ün birleşmesi en son 16 Temmuz 1623 tarihinde yaşanmıştı.

NASA SON DAKİKA açıkladı! 21 Aralık 2020 tarihinde ne olacak? NASA onaylı elektrik kesintisi var mı ne zaman?

Astrologların ve gökbilimcilerin iddialarına göre; 21 Aralık'ta büyük bir doğa olayı meydana gelecek. Jüpiter ve Satürn'ün bir araya geleceği ve tek yıldız gibi parlayacağı günde kimilerine göre elektrik kesintileri yaşanacak. Ayrıca bu olayın burçları etkilemesi bekleniyor.

NASA ONAYLI ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN?

İddialara göre; 21 Aralık'ta güneşte patlama yaşanabileceği ve dünyadaki elektronik cihazların zarar görebileceği belirtilse de bu konuda bilimsel bir açıklama bulunmuyor. Resmi hiçbir açıklama yapılmamıştır ve söylenenler tamamen bir iddiadır.

21 Aralık'ta elektrik kesintisi mi olacak? NASA onaylı elektrik kesintisi ne demek? ile ilgili etiketler NASA
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.