21 Aralık MasterChef bu akşam kim kazandı? İlk eleme adayı belli oldu!

21 Aralık Pazartesi akşamı TV 8'de ekrana gelen MasterChef'te finale doğru gidilirken kalan yarışmacıların eleme oyunları devam ediyor. Peki, bu akşam MasterChef'te kim kazandı?

MasterChef ilk eleme adayı bu akşam belli oldu mu merak ediliyor. TV 8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef'te bu akşam kim kazandı?

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef’te final haftası başladı. Bu hafta, final dörtlüsü isimleri yazılı ceketleri giyecek. Yarışmacılar, her gün üç oyun oynayacak. Yapılacak yemekler için şefler on üzerinden puan verecek. Gecenin sonunda en az puanı alan yarışmacı eleme potasına girecek. Bu akşam, ilk oyunda Rafet İnce programın konuk şefi olacak ve yarışmacılardan imza tabağının hazırlanması istenecek. Heyecan dolu bölümde hangi yarışmacı kaç puan alacak? Yeni bölüm ile birlikte tüm gelişmeleri haberimizi güncelleyerek sizlerle paylaşacağız.

21 Aralık MasterChef bu akşam kim kazandı? İlk eleme adayı belli oldu!

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ, KİM BEŞİNCİ OLDU?

MasterChef 2020’de geçen hafta ilk beşe kalan isimler Eray, Barbaros, Emir, Serhat, Özgül olmuştu. Takım oyununun sona erdiği haftada yarışmacılar bireysel olarak mücadele etti. Oynanan dokunulmazlık oyunlarında en zayıf tabağı hazırlayan yarışmacı eleme potasına girdi. Pazar akşamı dörtlü eleme finaline Somer şefin imza tabağını en zayıf hazırlayan Eray, MasterChef Türkiye’ye beşinci olarak veda etti.

21 Aralık MasterChef bu akşam kim kazandı? İlk eleme adayı belli oldu! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef elem adayı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.