21 25 Aralık 2020 ne olacak? Hava çağı ne demek?

21-25 Aralık 2020 tarihlerinde ne olacak sorusunun cevabı merak edilmekte. 21 Aralık tarihinde gezegenlerin aynı hizaya gelecek olmaları sonrasında yeni bir kıyamet alameti daha üzerinde duruluyor. Jüpiter ve Satürn’ün büyük kavuşumu sonrasında yeni bir hava çağının başlaması da gündemde…

21-25 Aralık 2020 tarihlerinde neler olacak sorusunun cevabı merak edilmekte. 21 Aralık tarihinde gezegenlerin aynı hizaya gelecek olmaları sonrasında yeni bir kıyamet alameti daha üzerinde duruluyor. Jüpiter ve Satürn’ün büyük kavuşumu sonrasında yeni bir hava çağının başlaması da gündemde…

2020 yılında yaşananlar ve özellikle koronavirüs salgını insanlığın en önemli sorunlarından biri olarak tüm dünyada karşımıza çıktı. 2020 yılının ilk yarısında insanoğlu büyük felaketlerle yüz yüze kalarak halen daha onun etkilerini hissetmeye devam etti. Ancak bu kez tarihler 21 Aralık 2020’yi gösterdiğinde dünya için yeni bir kıyamet senaryosu daha ortaya çıktı.

Cardinal Cosmic Shift olarak adlandırılan yani Dünya, Güneş, Merkür, Satürn, Mars ve Ay’ın her 6000 yılda olduğu gibi bir kez daha aynı dakikalarda aynı hizaya gelecek olmaları yeni bir dönüşümün habercisi olarak gösterilmekte. Yakın bir zamanda 2011 ve 2016 yıllarında da gerçekleşen bu olayda yine aynı gezegenler aynı hizada bir araya gelmişlerdi.

Özellikle Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin kavuşumları 21 Aralık 2020 tarihinde sona erecek. Kış gündönümü olan 21 Aralık tarihinde gerçekleşecek bu büyük kavuşma akabinde önemli elektromanyetik enerjilerin ortaya çıkması da gayet doğal olarak karşılanmakta.

21 25 Aralık 2020 ne olacak? Hava çağı ne demek?

HAVA ÇAĞI NE DEMEK?

21 Aralık tarihinde Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin büyük kavuşumu sonrasında 200 yıllık bir hava çağı başlayacak.

21 Aralık 2020’de Jüpiter Satürn büyük kavuşumu element değiştiriyor. 200 yıldır süren toprak çağı bitiyor. 200 yıllık hava çağı başlıyor. Yani ‘Yeni Düzen’ başlıyor. Toprak elementi Kuzey’dir. Hava elementi Doğu’dur. Toprak çağında güç Kuzey’e geçmişti. Kuzey Amerika ve Kuzey Avrupa gücü elinde topladı. NATO’nun ismiyle müsemma Kuzey Atlantik Antlaşma Organizasyonu hükümdar oldu. Şimdi güç Kuzey’den çekiliyor. Artık güç Doğu’ya geçiyor. Bundan sonra 200 yıllığına güç başta Çin’de! Yanında da Rusya, Hindistan ve Türkiye gibi ülkeleri görüyoruz! ABD’nin Çin’e karşı yürüttüğü ticaret savaşlarının ve Rusya, Türkiye ve İran’la güç savaşına girdiği Suriye’deki iç savaşın yaratacağı momentumun, dünyanın güç merkezini ABD’den Doğu’ya kaydıracağını görüyoruz. 200 yıllık ‘Yeni Düzen’de güç artık Doğu’dadır. ABD tek başına dünyanın tek süper gücü olamayacaktır.

21 Aralık 2020’de kişisel hayatlarda da bir konuda (0 derece Kova’nın Doğum Haritanızda düştüğü evde) yeni bir düzenin inşa edilecek. Bu konu üzerinden, başlayacak 200 yıllık çağa ayak uyduracaksınız

21 25 Aralık 2020 ne olacak? Hava çağı ne demek? ile ilgili etiketler 21 Aralık Hava çağı kıyamet
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.