2048 programı üzerinden konum bildiriyorlar...

FETÖ’cülerin haberleşme yöntemleri tek tek deşifre oldu. Hainlerin 2048 adlı yeni programla yurtdışında birbirlerini konum atarak buldukları ortaya çıktı.

Akşam'dan Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre; Devleti ele geçirmek için önce MİT, ardından 17-25 Aralık kumpasını devreye sokan FETÖ, başarılı olamayınca 15 Temmuz hain darbe girişiminde bulundu. Örgüte karşı yapılan başarılı ve kararlı operasyonlar sonrası çok sayıda FETÖ’cü yakalanmamak için yurt dışına kaçmaya başladı.

Bazıları deniz yoluyla Bodrum’dan bazıları da kara yoluyla Edirne’den Yunanistan’a geçti. Bu sırada da birbirlerini bulmak için yeni bir program geliştirdi.

SINIRI GEÇİNCE DEVREDE
FETÖ içinde özellikle üst düzey yöneticilerin birbiriyle haberleşmesini sağlayan ByLock ve Falcon adlı yazılım programlarının deşifre olmasının ardından örgüt şimdi yeni bir yazılımı devreye soktu. İstihbarat birimlerinin yaptığı çalışmada ortaya çıkan yeni yazılımın adı 2048.

2048 ÜZERİNDEN KONUM ATIYORLAR
Yeni yazılımın ByLock ve Falcon’dan farkı ise konuşmadan çok konum özelliğinin kullanılması. Örgüt üyeleri Türkiye sınırlarını geçtikten sonra da kullanmaya başlıyor. Yasa dışı sınırı geçen örgüt üyeleri konum atıyor. Bu konumun programda yer almasının ardından da Yunanistan’a kaçan örgüt üyeleri teröristleri karşılıyor. 2048 sayesinde FETÖ’cüleri karşılayan örgüt üyeleri onlara kalacak yer de ayarlıyor.

2048 programı üzerinden konum bildiriyorlar... ile ilgili etiketler FETÖ 2048 konum bildirme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.