2023'e "dostları" ile yürüyorlar! 
 "Adayımızı uluslarası karar vericiler" belirleyecek itirafı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dilinden düşürmediği "Dostlarımızla iktidar olacağız" söyleminin manası gün geçtikçe netlik kazanıyor... CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Cumhurbaşkanı adaylığı tartışmaları ile ilgili 'Dış güçleri' işaret etti. Muhalefetin adayını, "uluslarası karar vericilerin" belirleyeceği itirafında bulundu!

CHP'li belediye başkanından muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı için 'Dış güçler' itirafı geldi.

ABD Başkanı Biden bir süre önce Türkiye ile ilgili büyük ses getiren bir açıklama yapmış ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldığı konuşmasında muhalefete destek verilmesi gerektiğini savunmuştu. 

Eşzamanlı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da "Dostlarımızla iktidar olacağız" söylemine sarılmıştı.

CHP ve Millet İttifakı'nda Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı tartışılmaya devam ederken CHP kanadından gelen son açıklama Kılıçdaroğlu'nun 'dostlarının' kim olduğunu da gözler önüne serdi.

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yerel bir kanalda yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanı adayını, ulusal ve uluslarası karar vericilerin işaret edeceği bir insanı yapacaklar” ifadelerini kullandı.

Savaş, o skandal açıklamasında şunları kaydetti;

"Hatay'da belediye başkanı olmaktan mutluyum. Hatay halkının vermiş olduğu bu üç dönemdir belediye başkanlığı bizim için büyük onur ama şu var ki Cumhurbaşkanı adayı sadece başarı, sadece birikimle olmuyor ulusal ve uluslarası karar vericilerin işaret edeceği bir insanı yapacaklar. Bu şimdiki konuşulan diğer arkadaşlarımız olsun, sayın genel başkanlarımız olsun, benim ismim olsun. Bunlar sadece belli kurum ve kuruluşlar ve odakların öne sürdüğü isimler…"

2023'e "dostları" ile yürüyorlar! 
 "Adayımızı uluslarası karar vericiler" belirleyecek itirafı! ile ilgili etiketler CHP Lütfü Savaş cumhurbaşkanı adayı dış güçler itiraf

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.