2023 tatiliniz Pegasus'tan! Seçili yurtiçi ve yurtdışı otelleri için yüzde 20 indirim fırsatı sunulacak!

2023 tatil planını şimdiden yapmak ve indirim fırsatlarından yararlanmak isteyen tüketiciler için Pegasus’tan yeni bir kampanya haberi geldi. İşte Pegasus’un konaklama indirimi kampanyası…

2021 yılının son çeyreğinde hem döviz kurlarında hem de altın piyasasında olumsuz gelişmelerin yaşanması yeni dönemde de yükselen fiyat grafiklerinin ortaya çıkmasına sebep oldu. Akaryakıt sektöründen gıda sektörüne kadar pek çok sektörde kayda geçen yüksek oranlı zamlar, tüketicilerin lüks ihtiyaçlarından tamamen vazgeçmelerine temel ihtiyaçlarına ise kısıtlı çerçevede ulaşabilmelerine sebep oldu.

Sene boyunca yapılan maaş iyileştirmelerine ve farklı alanlardan gelen kampanyalara rağmen ay sonunu getirmekte halen güçlük çeken vatandaşlar, 2023 yılının tatil planını şimdiden yaparak indirim fırsatlarını yakalayabilmek için harekete geçti. Bu noktada devreye giren Pegasus, yeni bir iş birliğine imza attığını ve bu kapsamda da gelecek sene çıkılacak tatiller için konaklama indirimlerinin tanımlanacağını duyurdu. Firma hem iş birliğine hem de yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

PEGASUS’TAN KONAKLAMA KAMPANYASI!

2023 tatiliniz Pegasus'tan! Seçili yurtiçi ve yurtdışı otelleri için yüzde 20 indirim fırsatı sunulacak!

Uçuş firmalarının önde gelen isimlerinden olan Pegasus, yeni yıl tatili için indirim fırsatları kollayan tüketicilere yeni bir müjde verdi. Geçtiğimiz ay içerisinde düzenlemiş olduğu konaklama kampanyasının bu ay da geçerli olacağını müjdeleyen Pegasus, yeni iş birliğini duyurdu.

Hotels platformu ile anlaşmaya varmış olduğunu bildiren Pegasus, yeni iş birliği kapsamında 1 Aralık 2022- 3 Ocak 2023 tarihleri arasında seçili otellerden yapılacak olan rezervasyonlara yüzde 20 oranında indirim tanımlanacağını ifade etti. Uçuş firması söz konusu yüzde 20’lik indirim kampanyasının geçerli olduğu bölgeleri şu şekilde sıraladı:

  • Bodrum, Roma, Berlin, Paris, Antalya, Londra, İstanbul, Barselona, Milano, Dubai.

PEGASUS’UN KONAKLAMA KAMPANYASINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Pegasus’un Hotels platformu ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında duyurulmuş olan yüzde 20 indirimli konaklama kampanyasından yararlanabilmek için otel rezervasyonlarının Pegasus’un mobil uygulaması ya da Pegasus’un resmi internet sitesi içerisinde bulunan Hotels linki üzerinden yapılması gerekmektedir. Söz konusu indirimden yararlanabilmek için seçili otellerde müsaitlik bulunması şartı aranmaktadır.

2023 tatiliniz Pegasus'tan! Seçili yurtiçi ve yurtdışı otelleri için yüzde 20 indirim fırsatı sunulacak! ile ilgili etiketler Pegasus Hava Yolları Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.