2023 Polis maaşı ne kadar olacak, en düşük polis maaşı kaç TL'ye çıkacak?

Polis maaşı yeni tutarı polislerin gündeminde yer alıyor. Memur zammı için enflasyon rakamları bekleniyor. Memur zammı için geri sayılırken polis memurları yeni zamlı ücretlerin ne kadar olacaklarını merak ediyorlar. Peki yeni polis maaşları ne kadar olacak 2023, en düşük polis maaşı kaç TL'ye çıkacak?

Polis maaşları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Bugün açıklanacak enflasyon rakamları sonrasında memur zammının belirlenmesinde etkili olan 6 aylık enflasyon farkı ortaya çıkacak. Polis memurları ise ocak ayında alacakları zam oranı ve yeni maaşlarını merak ediyorlar. Peki 2023 ocak yeni polis maaşı ne kadar olacak? En düşük polis maaşı kaç TL yapılacak?

POLİS MAAŞLARI NE KADAR OLACAK?

Temmuz ayı sonrasında polis maaşları 13.747 TL'ye yükselmişti. Başkomiserler maaşları ise 15.810 TL'ye çıkmıştı. Memur zammı için 6 aylık enflasyon farkı bekleniyor. Enflasyon farkı dahil 5 aylık memur zammı ise yüzde 15,11 oldu. 6 aylık enflasyon farkı açıklandığı zaman habere eklenecek.

2023 POLİS MAAŞI ne kadar olacak, en düşük polis maaşı kaç TLye çıkacak || Yeni polis maaşı kaç TL yapılacak, zamlı maaş ne zaman yatacak

POLİS MAAŞI ZAM FARKI NE ZAMAN YATACAK?

Memur maaşı zammı belli olduktan sonra ocak ayı maaşlarını zamlı bir şekilde almaları bekleniyor.

2023 Polis maaşı ne kadar olacak, en düşük polis maaşı kaç TL'ye çıkacak? ile ilgili etiketler polis maaş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.