2023 EuroLeague Final Four Nerede? 2023 EuroLeague Dörtlü Final Hangi Ülkede Olacak?

2023 EuroLeague final four nerede, hangi ülkede düzenlenecek sorusu merak ediliyor. Avrupa Basketbolunun en büyük organizasyonlarından olan EuroLeague 2023 yılında dörtlü finali nerede düzenleniyor? İşte detaylar...

Basketbolun en büyük organizasyonlarından olan EuroLeague 2023 yılında dörtlü finali Mayıs ayında yapılacak. 2022-2023 EuroLeague Final Four'un hangi ülkede düzenleneceğini henüz belli değil.

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl EuroLeague Final Four Berlin'de düzenlenecekti. Ancak daha sonra alınan karar Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a alınmıştı. 2024 EuroLeague final foru Berlin'de düzenlenecek.

2023 EuroLeague Final Four Hangi Ülkede?

EuroLeague 2023 Final Four maçlarının Dubai ya da Zalgiris'de yapılması planlanıyor. İki ciddi aday olarak görülen ülkeler arasında kararın kısa bir süre içerisinde yapılması bekleniyor.

 

2023 EuroLeague Final Four Nerede? 2023 EuroLeague Dörtlü Final Hangi Ülkede Olacak? ile ilgili etiketler 2023 Euroleague Final Four EuroLeague
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.