2022’nin ilk konserini veren Demet Akalın tarzıyla beğeni topladı

2022'ye girerken Crowne Plaza Florya İstanbul'da sevenleriyle buluşan pop şarkıcısı Demet Akalın sezonun ilk konserini dün akşam verdi. Yılbaşı gecesi verdiği konserde kırmızı elbisesiyle görenleri büyüleyen Akalın dün konser verdiği Sahne İstanbul'da giydiği kıyafetleri ve tarzıyla da büyük bir beğeni topladı.

Şarkıcı Demet Akalın 2022 yılının ilk konserini verdi. Sahne İstanbul'da sevenleriyle bir araya gelen 49 yaşındaki şarkıcı kıyafet kombini, saçı ve makyajıyla hayranlarından tam not aldı. Sahneye Pınar Kerimoğlu imzalı ışıltılı bir ceket ve şort kombiniyle çıkan Demet Akalın sahne performansı ve kıyafet seçimiyle hayran bıraktı.

Sezonun ilk konserinden fotoğraf karesini 9,8 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşan Akalın'a beğeni yağdı. Ünlü şarkıcı konser öncesi çekilen fotoğraf karesine şu notu düştü:

'' Sezonun ilk sahnesi❤️‍🔥 kostüm @pinarkerimoglu makyaj @ozlemsagiroglumakeuphair 🌙 bot @balmain 🌙 saç @ersans.yilmaz 🌹 ''

2022’nin ilk konserini veren Demet Akalın tarzıyla beğeni topladı

Buket Aydın, Sinan Akçıl ve Hatice, Demet Akalın'a övgüler yağdırdı. Şarkıcının fotoğraf karesi 10 saat içinde yaklaşık 32 bin kişi tarafından beğenildi.

Geceden başka bir fotoğraf karesini de Twitter hesabından paylaşan Akalın fotoğrafına ''İyi uykular vallahi sahne bile yaptım uyuycam bişey dionuzmu?'' notunu düştü. Bir takipçisinin kendisine ''Saçlar çok iyi olmuş demom. “Mucize” şarkının yıllarına geri dönmüşsün'' şeklinde yorumda bulunması üzerine Akalın ise ''Ben sevmedim olmadı'' dedi.

2022’nin ilk konserini veren Demet Akalın tarzıyla beğeni topladı

2022’nin ilk konserini veren Demet Akalın tarzıyla beğeni topladı

2022’nin ilk konserini veren Demet Akalın tarzıyla beğeni topladı ile ilgili etiketler Demet Akalın Konser sahne istanbul kostüm kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.