2022'nin en çok satan telefon markaları belli oldu: Zirvede yine o model var!

Her sene sonunda en çok satan modelleri açıklayan analiz firması geçtiğimiz senede en çok satılan akıllı telefon markalarını açıkladı. 2022'de en çok satılan akıllı telefonların zirvesinde Apple'ı tahtından eden Samsung yer aldı. İşte 2022'de en çok satılan akıllı telefon modelleri...

Teknoloji dünyası geliştikçe akıllı telefon markaları arasındaki rekabet artıyor. İsmini son zamanlarda duyduğumuz ve hemen hemen herkesin elinde olan bilindik Samsung, Apple ve Xiaomi arasındaki rekabet gün geçtikçe kızışıyor.

Analiz firması Canalys 2022'nin en çok satan akıllı telefon markalarını açıkladı. Yapılan analiz sonuçlarına bakıldığında, en çok satan akıllı telefon markaları listesinde sıralama bir önceki yıla göre değişim göstermedi.

Samsung geçen yılın en başarılı kapatan akıllı telefon markası olmayı başardı. Samsung'un pazar payı yüzde 22'ye yükselirken 264 milyon adet satış gerçekleştirdi.

2022'de en çok satılan akıllı telefon markaları

Samsung: 264 milyon (yüzde 22)
Apple: 228 milyon (yüzde 19)
Xioami: 156 milyon (yüzde 13)
Oppo: 108 milyon (yüzde 9)
Vivo: 108 milyon (yüzde 9)

2022'nin en çok satan telefon markaları belli oldu: Zirvede yine o model var! ile ilgili etiketler telefon Marka
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.