2022'deki İlk oyun ertlemesi duyurusu geldi: İşte Stalker 2: Heart of Chernobyl'in yeni çıkış tarihi

Game Pass'te ücretsiz olacak ve atmosferi ile büyük ilgi çeken Stalker 2: Heart of Chernobyl'in çıkış tarihinin erteleneceği duyuruldu. Daha önce 28 Nisan olarak duyurulan çıkış tarihi 8 Aralık'a ertelendi. Tiwitter'dan yapılan açıklamada "Bu kararı kolay almadık. Beklentileri karşılayacak bir oyun ortaya koymak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" denildi.

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok büyük oyun projesinin çıkışının 2022 yılına ertelenmesi bu yılın oyun severler için çok verimli bir yıl olacağı beklentilerini artırmıştı. Ancak buna rağmen bazı projelerin ertlenmesi de kimseyi şaşırtmayacaktı. Beklenen oldu ve ilk ertleme kararı geldi...

2022'deki İlk oyun ertlemesi duyurusu geldi: İşte Stalker 2: Heart of Chernobyl'in yeni çıkış tarihi

28 Nisan'da çıkması beklenen Rus yapımı Stalker 2: Heart of Chernobyl, 8 Aralık'a ertelendi. Tiwtter'dan yapılan açıklamada "Bu kararı kolay almadık. Beklentileri karşılayacak bir oyun ortaya koymak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" ifadeleri yer aldı.

Oyun, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass’de de mevcut olacak.

Yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

“Stalker 2: Heart of Chernobyl oyunun çıkışını 8 Aralık 2022’ye erteleme kararı aldık. İstediğimizi gerçekleştirmek ve oyunu sizin istediğiniz duruma ulaştırmak için ne yazık ki ek bir süre gerekiyordu. Biz de kendimize bundan dolayı yedi aylık ek bir zaman tanıdık. Stalker 2, GSC tarihinin en büyük projesi. Bu yüzden kapsamlı test ve kontrol gerektiriyor. Özellikle böyle bir proje söz konusu olduğunda, geliştirmenin yeteri kadar uzun sürmesi gerektiğine inanıyoruz.

2022'deki İlk oyun ertlemesi duyurusu geldi: İşte Stalker 2: Heart of Chernobyl'in yeni çıkış tarihi - Resim : 2

Bu kararı kolay almadık. Beklentileri karşılayacak bir oyun ortaya koymak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Daha fazla bilgi ve güncellemeyi önümüzdeki süreçte sunacağız. Önümüzde heyecan verici ve önemli bir yıl var. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.”

Stalker 2: Heart of Chernobyl Sistem Gereksinimleri
Minimum:
*İşletim Sistemi: Windows 10
*İşlemci: AMD Ryzen 5 1600X / Intel Core i5-7600K
*Bellek: 8 GB RAM
*Ekran Kartı: AMD Radeon RX 580 8GB / NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
*Depolama: 150 GB kullanılabilir alan

2022'deki İlk oyun ertlemesi duyurusu geldi: İşte Stalker 2: Heart of Chernobyl'in yeni çıkış tarihi - Resim : 3

Önerilen:
*İşletim Sistemi: Windows 10
*İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X / Intel Core i7-9700K
*Bellek: 16 GB RAM
*Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700 XT 8GB / NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER 8GB / NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11GB
*Depolama: 150 GB kullanılabilir alan

2022'deki İlk oyun ertlemesi duyurusu geldi: İşte Stalker 2: Heart of Chernobyl'in yeni çıkış tarihi ile ilgili etiketler erteleme duyuru Çıkış tarihi Stalker 2: Heart of Chernobyl
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.