2022'de Kripto Boğa Sezonunda İlk Parlayacak 2 Metaverse Coin

Kripto Para Dünyası 2022 yılı öngörüleri uzmanlar tarafından paylaşılmaya devam ediyor. Yeni yılda yaşanabilecek olası bir kripto boğa sezonunda ışıl ışıl parlaması beklenen Metaverse coinler yatırımcıların da iştahını kabartmış durumda.

Metaverse evreni giderek genişliyor. Kripto para dünyasını yakından ilgilendiren yeni metaverse projeleri yatırımcıların yakın çekimine girmiş durumda. Facebook'un da ismini değiştrip Meta Platformu yapması bu alana olan ilginin artmasına neden oldu. Peki yeni yıl bu kadar kapıya gelip dayanmışken 2022'de olası bir kripto boğa sezonunda hangi Metaverse Coinler yükselecek?

2022 Kripto Boğa Sezonunda Parlayacak 2 Metaverse Coin

Moon Nation Game (MNG Coin): Binance Smart Chain üzerine inşa edilen en büyük uzay tabanlı rol yapma oyunu olan Moon Nation Game yerel token MNG Coin'dir. Çeşitli özellikler için $MNG jetonları kullanılıyor. Farklı gezegenlere seyahat edebiliyorsunuz. Diğer yandan farklı avatarların da alınabildiği Moon Nation Game'in geleceği de çok parlak görünüyor.

Binance CEO'su CZ'nin de desteklediği Metaverse projesinin yakında zamanda Binance'te listelenmesi bekleniyor. Dünyaca ünlü Changpeng Zhao'nun da destekleriyle Moon Nation Game (MNG Coin) 2022'da yaşanacak kripto boğa sezonunda en parlak çıkışı yapacak Metaverse projelerinin başında geliyor.

High Street Coin: Kullanıcılara üst düzey Metaverse evreni sunan Highstreet çok çeşitli yatırımcı gruplarından destek alıyor. Blockchain teknolojisi üzerine inşa edilen Highstreet (HIGH) gerçek ürünleri oyun içi öğelere dönüştürecek ek programlar sunuyor.

Son dönenmde metaverse evreni hakkında oldukça sık yorumlar var. Gelecekte hayatımıza daha çok entegre olacağı kesin. İşte bu metaverse evreninde Highstreet Coin de yerini alacak gibi duruyor. Şu anda dolaşımda 2,500,000 HIGH coin olduğu biliniyor. 2022'de izlenmesi gereken ve olası kripto boğa sezonunda parlayacak coinlerin başında HIGH Coin geliyor.

2022'de Kripto Boğa Sezonunda İlk Parlayacak 2 Metaverse Coin ile ilgili etiketler Bitcoin metaverse metaverse coin highstreet coin moon nation game
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.