2022 yılı Dünyanın en iyi markaları açıklandı!

Her yıl dünyanın en iyi markalarını belirleyen küresel anket şirketi YouGov, 38 pazarda yürütülen araştırmalar sonucunda dünyanın en iyi ilk 10 markasını açıkladı.

Küresel anket şirketi YouGov, her sene olduğu gibi bu senede 38 pazarda yürütülen araştırmalar sonucunda dünyanın en iyi ilk 10 markasını açıkladı.

Toplam 380 markanın yer aldığı sıralamada gösterim sayısı, kalite, değer, memnuniyet, ve öneriler dahil olmak üzere birçok faktöre dayalı olarak markalar seçiliyor. Peki listede kimler var? İlk 10'a kimler girdi? İşte 2022'nin öne çıkan markaları...

2022 yılı Dünyanın en iyi markaları açıklandı!

Dünyanın en iyi markalarının belirlendiği listeye baktığımızda geçen sene birinci sırada olan Google'nın yerini Teknoloji devi Samsung'un aldığını görüyoruz. Listede ayrıca otomobil markası Mercedes- Benz'in ve diş macunu markası Golgate'de yer alıyor.

Listede 106 puanla ikinci sıraya yerleşen Google'ı ise, Youtube (85 puan), Netflix (59 puan), Güneydoğu Asya e-ticaret şirketi Shopee (51 puan) takip ediyor. Geriye kalan son beş marka ise Whatsapp (50 puan), Toyota (41 puan), Colgate (34 puan), Mercedes-Benz (34 puan) ve Almanya merkezli marketler zinciri Lidl (33 puan) oldu.

2022 yılı Dünyanın en iyi markaları açıklandı! ile ilgili etiketler YouGov
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.