2022 Oscar Ödülleri törenine yeni Covid-19 düzenlemesi

Üç yıl aranın ardından Oscar Ödül Töreni, sunuculu formata dönüyor. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisinin bu yıl 94. kez dağıtacağı Oscar Ödülleri için düzenlenecek törene yeni Covid-19 düzenlemesi getirildi.

Üç yıl aranın ardından sunuculu formata dönen Akademi Ödülleri'ni (Oscar Ödülleri), Wanda Sykes, Amy Schumer ve Regina Hall sunacak. Törene yeni düzenlemeler getirildi. Buna göre Akademi, törende ödülleri sunacak ve performans sergileyecek isimler için aşı zorunluluğu istemeyecek.

 

ADAYLAR VE KONUKLAR İÇİN AŞI VE PCR TESTİ ZORUNLULUĞU

Ancak, adaylar ve konuklar için hem aşı hem de iki negatif PCR testi sonucunu gösterme zorunluluğu bulunuyor.

Los Angeles'taki Dolby Theatre’da düzenlenecek törene bu yıl 2.500 kişi katılabilecek. Rakam, 3.317 koltuk kapasiteli salonunun yüzde 75’ine denk geliyor.

 

BALKONDA OTURAN SEYİRCİLERE MASKE ZORUNLULUĞU

Yeni düzenlemeye göre, sosyal mesafeyi koruyarak sahneye yakın koltuklarda oturacaklar için maske zorunluluğu bulunmazken, daha sık oturma düzeni olacak balkondaki seyirciler için maske takmak zorunlu tutulacak.

27 Mart’ta düzenlenecek ödül gecesi için Akademi ayrıca, üç yıl aranın ardından sunuculu formata geçiyor. Tören, Wanda Sykes, Amy Schumer ve Regina Hall tarafından sunulacak. Tören, ABC kanalından yayınlanacak.

 

 

2022 Oscar Ödülleri törenine yeni Covid-19 düzenlemesi ile ilgili etiketler oscar ödülleri Oscar 2022 akademi ödülleri covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.