2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kura çekimi ne zaman?

Türkiye A Milli takımımızı yakından ilgilendiren 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kura çekimi heyecanı başlıyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kura çekimi ne zaman? İşte, 2022 Katar Dünya Kupası’nda Türkiye A Milli takımımızın yer aldığı torba…

Katar’da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye A Milli takımımızın da içerisinde bulunduğu torbalar belli oldu. 7 Aralık tarihine gerçekleştirilecek olan kura çekimine Türkiye A Milli takımımız ikinci torbadan katılacak.

Türkiye A Milli takımımızın da yer aldığı 2. torbada; İsviçre, Polonya, İsveç, Galler, Ukrayna, Avusturya, Sırbistan, Slovakya ve Romanya takımları ile eşleşmeyecek.

Dünya Kupası elemelerinde 55 takım, 10 gruba ayrılacak. Gruplarda birinci olan takımlar doğrudan Dünya Kupası'na katılma hakkını elde edecek. Oynanacak play-off karşılaşmaları sonrasında 3 takım daha Katar vizesi alacak.

2022 DÜNYA KUPASI AVRUPA ELEMELERİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 24 Mart 2021'de başlayacak. İlk kez kış aylarında yapılacak organizasyon, 21 Kasım - 18 Aralık 2022 tarihlerinde düzenlenecek. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kura çekimi, 7 Aralık 2020 tarihine gerçekleştirilecek.

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kura çekimi ne zaman? ile ilgili etiketler Türkiye 2020 Dünya Kupası dünya kupası avrupa elemeleri kura çekimi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.