2022-DGS sınav giriş belgeleri erişime açıldı! DGS sınav giriş belgesi nasıl alınır?

2022-DGS (Dikey Geçiş Sınavı) sınav giriş belgeleri erişime açıldı! 3 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak olan DGS sınavına girecek adaylar, büyük bir heyecanla sınav giriş belgelerinin açıklanmasını bekliyordu. İşte, ÖSYM DGS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı 2022! Detaylar haberimizde...

2022-DGS sınav giriş yerleri açıklandı! 03 Temmuz 2022 tarihinde uygulanacak olan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2022-DGS) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

2022-DGS sınav giriş belgeleri erişime açıldı! DGS sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  internet  adresinden 23 Haziran 2022 tarihinde saat 14.15’ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecek.

03 Temmuz 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-DGS sınavı için adaylar, (Kıbrıs/Lefkoşa dahil) saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

DGS 2022 SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecektir. Bu belgelerini kaybeden adaylar tekrar internetten edinebileceklerdir. Adaylar, internetten edinecekleri bu belgelerinin renkli veya siyah beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır.

DGS 2022 SINAV GİRİŞ BELGENİZİ İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

2022-DGS sınav giriş belgeleri erişime açıldı! DGS sınav giriş belgesi nasıl alınır? ile ilgili etiketler ÖSYM dgs
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.