2021'in hikayesini Erdoğan belirleyecek!

İngiliz The Guardian gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 2021'in hikayesini belirleyecek liderler arasında gösterdi. 12 liderin yer aldığı listede ABD Başkanı Biden, Rusya Lideri Putin ve Almanya Başbakanı Merkel de var.

İngiltere'den The Guardian gazetesi yeni yıl için bir seçki hazırladı. Haberde, koronavirüsün 2021'i etkilemesinin yanı sıra dünya liderlerinin 2021 yılını nasıl etkileyeceğine de değinildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ise doğum günü olan şubat ayında yer verildi.

"TÜRKİYE, LİBYA, BALKANLAR VE KAFKASYA'DA DAHA ÇOK MÜDAHİL OLACAK"

Türkiye'nin dış politikasına değinilen analizde, "Türkiye; Libya, Balkanlar ve Kafkasya'ya daha çok müdahil olacak" değerlendirmesinde bulunuldu. Ayrıca The Guardian, 20 Ocak'ta ABD Başkanı Donald Trump'tan görevi teslim alacak Joe Biden'ın Türkiye'ye yönelik daha sert bir politika izleyebileceğini de ifade etti.

LİSTEDE OLAN DİĞER LİDERLER

Listede Erdoğan'ın dışında ABD'nin Seçilmiş Başkanı Joe Biden, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İskoçya Başbakanı Nicola Sturgeon, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Çin lider Şi Jingping, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ve Beşar Esed, yer aldı.

2021'in hikayesini Erdoğan belirleyecek! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan The Guardian
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.