2021'e YouTube'da 50 bin abone ile giriyoruz!

SuperHaber YouTube kanalı 2021 yılına sayılı günler kala 50 bin takipçiye ulaştı! Alanında uzman isimlerin vizyoner yorumları, gündem yaratan röportajlar, sıcak bölgelerden birbirinden özel haber içerikleriyle ile SuperHaber, YouTube'de yıl boyunca ses getirmeyi başardı. SuperHaber, 2021 yılında da özgün ve ilgi çekici konuları ekranlarınıza taşımaya devam edecek...

SuperHaber YouTube kanalı yeni yıla tam 50 bin abone ile giriyor!

Siyasetten ekonomiye, spordan dış politikaya kadar, 2020 yılı boyunca gündemdeki en önemli başlıkları alanında uzman isimlerle ekranlarınıza taşıyan SuperHaber, habercilik tutkusundan asla ödün vermedi.

2021'e YouTube'da 50 bin abone ile giriyoruz!

Mete Yarar, Nedim Şener, Metehan Demir, Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan'ın yorumları, Hülya Okur'un ses getiren röportajları ile fark yaratan SuperHaber sayısız röportaj ve birbirinden özel içeriklerle gündem yarattı.

2021'e YouTube'da 50 bin abone ile giriyoruz! - Resim : 2

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel ise Lübnan'dan Azerbaycan'a, sıcak haber nerede ise oradaydı...

SuperHaber YouTube kanalı, yeni yılda da en güncel konularla izleyicisiyle buluşmaya devam edecek...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

2021'e YouTube'da 50 bin abone ile giriyoruz! ile ilgili etiketler SuperHaber YouTube Haber abone siyaset video haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.