2021 YKS başvuru tarihi ne zaman sona eriyor? YKS ücreti ne kadar?

2021 YKS başvuruları için geri sayım başladı. ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan YKS sınavı öncesinde adaylar son araştırmalarına başladı. Peki, 2021 YKS başvuru tarihi ne zaman sona eriyor?

2021 YKS sınavı başvuru tarihleri adaylar tarafından araştırılmakta. 2021 ÖSYM sınav takviminin yayınlanması akabinde Yükseköğretim programlarına alınacak öğrencilerin seçimi için düzenlenen YKS başvuru tarihleri de netlik kazanmış oldu.

YKS BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

YKS başvuru tarihi ise 4 Şubat 2021'de başlayacak ve 2 Mart 2021'e kadar devam edecek. Ayrıca adaylar 17-18 Mart 2021 tarihlerinde geç başvuruda bulunabilecekler.

2021 YKS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

YKS başvuru ücreti konusunda açıklamanın ise başvuru başlangıç tarihinde yayımlanacak başvuru kılavuzunda yapılması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl YKS başvuru ücreti her bir oturum için 70 lira olarak açıklanmıştı Geç başvuru ücreti ise 105 lira olmuştu.

2021 YKS başvuru tarihi ne zaman sona eriyor? YKS ücreti ne kadar? ile ilgili etiketler YKS sınav tarihi sınav ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.