2021 Temmuz Emekli ve Memur Maaşı Zammı Belli Oluyor! SSK Ve Bağkur Emeklisi Ne Kadar Zam Aldı! Kurban Bayramı İkramiyesi Var Mı?

Her sene emekli ve memurların maaşlarına yapılan zamlar bu sene de yapılacak. Ocak ve Temmuz aylarında yapılması belirlenen zamların 2021 yılı temmuz ayı için oranları belirlendi. Enflasyon verilerine göre belirlenen memur ve emekli maaşı zam oranları ne kadar olacak. Zamlarla birlikte maaşlar ne kadar olacak soruları merak ediliyor

Her sene emekli ve memurların maaşlarına yapılan zamlar bu sene de yapılacak. Ocak ve Temmuz aylarında yapılması belirlenen zamların 2021 yılı temmuz ayı için oranları belirlendi. Enflasyon verilerine göre belirlenen memur ve emekli maaşı zam oranları ne kadar olacak. Zamlarla birlikte maaşlar ne kadar olacak soruları merak ediliyor

Temmuz ayının gelmesi ile Haziran ayının enflasyon rakamlarının açıklanması bekleniyor. Bu enflasyon rakamları maaşlara yapılacak zamlar için önem arz ediyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan mayıs ayı enflasyon verilerinden sonra gözler haziran enflasyon oranına çevrildi. Bu oran zamları nasıl etkileyecek? 

Memur ve Emekli Maaşları Ne Kadar Olacak? 

 

Mayıs ayı verilerine göre enflasyon oranı 5 aylık olarak açıklandı. Bu oran yüzde 6.39 olarak belirtildi. Bu veriye göre Bağ-Kur ve SSK emeklileri için en az yüzde 6.39’luk bir zam kapıda görünüyor. Bunun yanı sıra memur ve memurluktan emekli olanlar yüzde 3.39 kadar fark alabilecek. 

2021 Temmuz Emekli ve Memur Maaşı Zammı Belli Oluyor! SSK Ve Bağkur Emeklisi Ne Kadar Zam Aldı! Kurban Bayramı İkramiyesi Var Mı?

Ocak 2021’de minimum emekli maaşı 3.021 TL olarak açıklanmıştı. Haziran ayı enflasyon verileri sıfır olsa bile bu maaş 3.214 TL’ye yükselecek. Yine Ocak ayı verilerine göre açıklanan minimum memur maaşı 3.782 TL civarında idi. 5 aylık enflasyon verilerine göre memur maaşı da en az 4.024 TL olacak. 

Temmuz Ayında Zamla Birlikte Bayram İkramiyesi  

 

Mayıs ayı enflasyon oranlarının açıklanmasından sonra Haziran ayının verileri de beklenirken bayram ikramiyesi de eklendi. Haziran ayında enflasyon sıfır olsa dahi memur ve emekliler zam alabilecek.

Bunun yanı sıra emekliler için Kurban Bayramı kapsamında verilecek olan bayram ikramiyesi de hesaplarına yatacak. Geçtiğimiz dönem 1.000 TL’den 1.100 TL’ye çıkarılan bayram ikramiyesinin 13-20 Temmuz arasında emeklilere ödenmesi bekleniyor.  

2021 Temmuz Emekli ve Memur Maaşı Zammı Belli Oluyor! SSK Ve Bağkur Emeklisi Ne Kadar Zam Aldı! Kurban Bayramı İkramiyesi Var Mı? ile ilgili etiketler maaş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.