2021 Survivor Ekstra sunucuları! Bu yıl Survivor Ekstra'da kimler var?

Survivor 2021 9 Ocak itibariyle başladı. Yarışmadan sonra TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra ise en az adadaki olaylar kadar ilgi ve dikkat çekiyor. Bu yıl Murat Özarı'nın da Survivor Ekstra sunucuları arasında yer alacağı açıklandı. Peki diğer sunucular kimler?

Survivor Ekstra sunucuları 2021'de kimler oldu sorusunun yanıtı haberimzide. Adadaki gelişmelerden daha da ilgi çekiici olabilen Survivor Ekstra programı, sunucular ve yorumcuların katılımı ile devam ediyor.

2021 yılının başlamasıyla birlikte Survivor da start aldı. Bu yıl birbirinden ünlü simaların kadroya katıldığı Survivor 2021 ödül oyunları, dokunulmazlık mücadeleleri ile takipçilerine heyecanlı anlar yaşatıyor. Yarışmanın ardından TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra'da ise yorumlar ve adadaki gelişmeler ele alınıyor.

SURVİVOR EKSTRA SUNUCULARI 2021!

Survivor Ekstra Melisa Emirbayer kimdir?

Survivor Ekstra 2021 sunucuları arasında Melisa Emirbayer de yer aldı. Melisa Emirbayer 25 yaşındadır. Survivor Türkiye Yunanistan sezonunda yarışan Melisa Emirbayer, 2 Kasım 1995 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Yüzme Antrenörlüğü bölümünde eğitim gördü. 2002 senesinde ailesinin yönlendirmesi ardından yüzme sporuyla ilgilenmeye başlayan Melisa Emirbayer, Fatih Koleji Spor Kulübü’nde yüzmeye başladıktan sonra ilk önce Galatasaray Spor Kulübü’ne, 5 yıl sonra da Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer oldu.

Survivor Ekstra Melisa kimdir? Melisa Emirbayer kaç yaşında, nereli?

Kurbağa stilindeki başarısıyla dikkat çeken Melisa Emirbayer’in birçok Türkiye şampiyonlukları oldu. 200 metre kurbağa branşında Türkiye rekoru kırıp milli takıma adım attı. 2009 senesinde başlayan milli takım serüveni ile birlikte birçok organizasyonda başarılar elde etti. Kariyerini 2018 yılında noktaladı ve Göztepe Spor Kulübü yüzme şubesinde antrenörlük yaptı.

Survivor Ekstra Murat kimdir? Murat Özarı kaç yaşında?

Murat Özarı kimdir?

Survivor Ekstra sunucuları arasında yer alan Murat Özarı 49 yaşındadır. Murat Özarı, 1971 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Galatasaray ile bütünleşen ve Milli Takımın efsane futbolcularından olan Coşkun Özarı’nın oğludur.

Coşkun Özarı, Galatasaray’da forma giyen ve Milli takım eski teknik direktörlerinden olan Coşkun Özarı’dır. 1931 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş 2011 yılında 80 yaşında vefat etmiştir.

Survivor Ekstra Sema Aydemir kimdir?

Survivor Ekstra 2021 sunucuları arasında yer alan Sema Aydemir, 35 yaşındadır. Bursa'da dünyaya gelen Aydemir, Türkiye'yi atletizm dalında uluslararası arenda temsil etmiştir. Heptatlon branşında boy gösteren Sema Aydemir Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunlarında 4*400 bayrak yarışında yarışma hakkı elde etmiştir. Survivor'ın 2017 sezonunda ünlüler takımında mücadele etmiş ve takımın önemli isimleri arasında yer almıştır. Yarışmanın sonlarına doğru talihsiz bir sakatlık yaşayan Sema, tüm aksiliklere rağmen istastiki performansta 1.67'lik oran ile liste başında yer almıştır. Sema Aydemir, 2018 yılında gerçekleştirilen Survivor All Star'da da yer almıştır.

Survivor Ekstra Sema kimdir? Sema Aydemir kaç yaşında, nereli?

400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etti. 2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2016 yılında boşandı. Çiftin Ali isminde bir çocukları bulunuyor. 21 Ocak 2017'de yayınlanmaya başlayan 2017 Survivor'ın ünlüler kadrosunda yer aldı.

2021 Survivor Ekstra sunucuları! Bu yıl Survivor Ekstra'da kimler var? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 survivor ekstra
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.