2021 Şubat KYK burs ve kredi ödemeleri hesaplara yattı mı?

2021 Şubat ayının başında öğrenciler, KYK burs ve kredi ödemelerinin banka hesaplarına yatıp yatmadıklarını kontrol etmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ise sosyal medya hesabından bu konuda hakkında bir paylaşımda bulundu. Peki, Şubat ayı KYK burs ve kredi ödemeleri yattı mı?

KYK burs ve kredi ödemelerini büyük bir merakla bekleyen milyonlarca öğrenci güzel haberlerle yeni güne uyandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin Şubat ayına ait burs ve kredi ödemelerinin hesaplarına yatmaya başladığını resmen açıkladı.

KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak?

Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada, bugün başlayan burs ve kredi ödemelerinin 10 Şubat'a kadar TC kimlik numarasının son rakamlarına göre hesaplara yatacağın bildirdi. Kimlik numaralarının sonu 0 olanlar bugün, 2 olanlar yarın, 4 olanlar 8 Şubat, 6 olanlar 9 Şubat, 8 olanlar ise 10 Şubat'ta ödemelerini alabilecek.

KYK burs ve kredi miktarı ne kadar 2021?

-KYK bursu alarak üniversite eğitimi alan öğrencilerin burs miktarı 650 lira,

-Doktora öğrencilerinin burs miktarı 1300 lira,

-Yüksek lisans yapan öğrencilerin ise KYK burs ve kredi ücreti 1950 lira.

2021 Şubat KYK burs ve kredi ödemeleri hesaplara yattı mı? ile ilgili etiketler KYK kredi burs
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.