2021 Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek?

Emekli vatandaşlara Ramazan ve Kurban Bayramı’nda verilen bayram ikramiyesinin rakamları kesinleşti. 2021 yılında Ramazan ve Kurban Bayramı’nda emeklilere yine 1100 TL bayram ikramiyesi hesaplara yatacak. Peki, 2021 Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek?

Emeklilere, 2021’de Ramazan ve Kurban Bayramı’nda bayram ikramiyesi bu yılda verilmeye devam edilecek. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı'nda 1100’er TL’den 2000 TL bayram ikramiyesi alan emekli vatandaşlar şimdiden bu paraların hesaplara hangi ayda yatacağını merak etmeye başladı.

Zamlı maaşlarını alan emekliler bayram ikramiyesi ile ek gelir elde etme fırsatına sahip olacak. Geçtiğimiz sene salgın nedeniyle ikramiyeler erken tarihlerde ödenirken bu yılda bunun bir benzerinin yaşanması beklenmekte.

2021 Ramazan Bayramı Emekli İkramiyesi Ne Zaman, Hangi Ayda Verilecek?

2021 yılı Ramazan Bayramı 13-15 Mayıs tarihlerine denk geliyor. Bu yıl Ramazan Bayramı ikramiyesinin 3-12 Mayıs tarihleri arasında ödenmesi bekleniyor. Kurban Bayramı ise 20-23 Temmuz tarihleri arasına denk geliyor. Buna göre de Kurban Bayramı ikramiyesi, 12-19 Temmuz arasında bekleniyor. Tam tarihleri Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyuracak.

* Ramazan Bayramı İkramiyesi: 3-12 Mayıs 2021

* Kurban Bayramı İkramiyesi: 12-16 Temmuz 2021

Bayram ikramiyelerinden yeni emekliler de yararlanacak. Mayıs sonuna kadar emekli aylığı bağlananlar bu yılki 2 bayram ikramiyesini de, Temmuz sonuna kadar emekli aylığı bağlananlar ise Kurban Bayramı ikramiyesini cebine koyacak.

2021 Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı ikramiye Kurban Bayramı ikramiye emekli bayram ikramiyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.