2021 ÖSYM sınav takvimi açıklandı mı? ÖSYM sınav takvimi ne zaman yayınlanacak?

2021 yılı ÖSYM takvimi adaylar tarafından merakla beklenmekte. Ocak ayına sayılı günler kala adaylar 2021 ÖSYM sınav takvimini araştırmakta. 2021 yılı ÖSYM sınav takvimi açıklandı mı? ÖSYM sınav takvimi ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar…

2021 ÖSYM sınav takvimi açıklandı mı? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ÖSYM tarafından 2021 yılında yapılacak olan sınavların zamanı ve tarihi adaylar tarafından sık sık araştırılan konuların en başında yer aldı. Söz konusu tarihler içerisinde sınavlara katılım sağlayacak milyonlarca aday 2021 yılı ÖSYM sınav takviminin yayınlanmasını dört gözle beklemekte.

2021 ÖSYM SINAV TAKVİMİ AÇIKLANDI MI?

YKS, KPSS, ALES, DGS, TUS, DUS, YÖKDİL ve YDS gibi farklı kategorilerde pek çok sınavı gerçekleştiren ÖSYM henüz 2021 yılı sınav takvimini açıklamadı. Geçmiş yıllardaki bilgiler göz önüne alındığında ÖSYM 2021 sınav takviminin 2020'nin Aralık ayı içerisinde yayınlanması beklenmekte.

2021 ÖSYM sınav takvimi açıklandı mı? ÖSYM sınav takvimi ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler ÖSYM ösym sınav takvimi sınav takvimi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.