2021 MSÜ Başvurusu Nasıl Yapılır? MSÜ Başvuru Ücreti Hangi Bankaya Yatırılır?

MSÜ başvuru kılavuzu adaylar için erişime açıldı. 4 Nisan tarihinde yapılacak olan MSÜ sınavına girecek olan adaylar işlemlerini 23 Şubat tarihine kadar tamamlamaları beklenmekte. Peki, 2021 MSÜ başvurusu nasıl yapılır?

MSÜ başvuru kılavuzu sonunda ÖSYM tarafından yayımlandı. 27 Ocak ve 23 Şubat tarihleri arasında alınacak MSÜ başvurularını adaylar elektronik ortam üzerinden de yapabilecekler. Bunların yanında adaylar başvurularını bireysel anlamda 27 Ocak 2021 günü saat 10.00 itibarı ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresi üzerinden ve ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından da yapabilecekler.

MSÜ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

2021 MSÜ başvuruları 27 Ocak ve 23 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Adaylar ÖSYM tarafından yayınlanan başvuru kılavuzuna göre işlemlerini yapabilecek. MSÜ sınavı ise 4 Nisan 2021 tarihinde olacak.

Adaylar, sınav başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığı ile ya da 27 Ocak 2021 günü saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresi üzerinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından da gerçekleştirebilecek.

2021 MSÜ Başvurusu Nasıl Yapılır? MSÜ Başvuru Ücreti Hangi Bankaya Yatırılır?

MSÜ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

MSÜ başvuru ücreti 2021 yılında 110 TL’dir.

MSÜ SINAV ÜCRETİ HANGİ BANKALARA YATIRILIR?

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler

ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.)

Sınav ücreti, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilecektir.

BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

2021 MSÜ Başvurusu Nasıl Yapılır? MSÜ Başvuru Ücreti Hangi Bankaya Yatırılır? ile ilgili etiketler MSÜ MSÜ başvuru MSÜ başvuru ücreti 2021 MSÜ sınavı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.