2021 Mart İBB bursu ne zaman yatacak?

İlk taksit ödemesi geçtiğimiz sene Aralık ayında gerçekleştirilen İBB burslarının ikinci taksitlerinin ne zaman yapılacağı öğrenciler tarafından merak edilir oldu. İBB tarafından daha önceden yapılan açıklamada 3200 lira bursun 3 taksit şeklinde hesaplara yatırılacağı belirtilmişti. Peki, 2021 İBB bursu ne zaman hesapalara yatacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine ödenecek olan İBB eğitim burslarının ikinci taksitinin ne zaman hesaplara yatırılacağı araştırılır hale geldi. Aralık ayında 1200 lira olarak hesaplara yatan İBB bursunun ikinci taksit ödemesinin ne zaman yapılacağı öğrenciler tarafından merak edilir oldu.

İBB Bursu İkinci Taksiti Ne Zaman Yatacak?

İBB genç üniversiteli burs ücreti bursunu kazanan öğrencilere İBB burs ücretlerinin ne zaman yatırılacağını ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden henüz bir açıklama yapılmadı. İBB burs ücreti geçtiğimiz yıl Aralık'ta 1200 TL, Şubat'ta 1000 TL, Mayıs ayında 1000 TL olarak ödenmişti. Şubat ayında ödenmesi beklenen 2 taksitin hangi tarihte yatırılacağı henüz belli olmadı.

İBB Bursu Ne Kadar?

İhtiyaç sahipliği veya ailevi durum kriterlerine göre verilecek olan burs toplamda 30 bin öğrencinin olacak. Öğrenci başı yıllık 3 bin 200 TL olarak belirlenen burs 3’e bölünecek ve öğrencilere 3 farklı ay içinde verilecek.

2021 Mart İBB bursu ne zaman yatacak? ile ilgili etiketler İBB burs
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.