2021 KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı! KPSS sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir?

ÖSYM tarafından, 1 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirilecek KPSS sınavına girecek adayların giriş belgeleri erişime açıldı. 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri) sınav yerleri aday şifresi ve T.C kimlik numarası ile öğrenilecek. KPSS sınavı için sınav giriş belgesi ekranının nasıl görüntülenebileceği adaylar tarafından araştırılıyor. İşte, 2021 KPSS sınav giriş belgesi görüntüleme ekranı!

KPSS 2021 sınav yerleri söz konusu sınav öncesi adayların gündeminde yer almaya başladı. ÖSYM tarafından bu hafta sonu yapılacak olan KPSS sınavına giriş belgesi ile adaylar katılacak. Sınava Giriş Belgesi ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden temin edilecek. Adaylar KPSS sınav yerleri olmadan sınav binalarına alınmayacak. Sınav belgelerinden salon ve sıra numarası gibi bilgiler yer alacak.

KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

01 Ağustos 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu ile 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Eğitim Bilimleri) oturumuna katılacak adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

2021 KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı! KPSS sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 26 Temmuz 2021 tarihinde saat 10.00'dan itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

BU BAĞLANTIYA TIKLAYARAK KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ EKRANINA ULAŞABİLİRSİNİZ

2021 KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı! KPSS sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir? ile ilgili etiketler KPSS ÖSYM Sınav
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.