2021 Kara Cuma ne zaman? Black Friday hangi gün başlıyor?

Efsane Kara Cuma indirimleri olarak bilinen 2021 Black Friday için geri sayım başladı. On binlerce işletme ile birlikte sayılı markalarda gerçekleştirilen indirimli ürünlerin ön planda yer aldığı Kara Cuma, yılın en avantajlı günü olarak lanse edilir.

Tüm dünyada olduğu kadar ülkemizde de büyük bir heyecanla beklenen efsane Kara Cuma indirimleri merakla beklenmektedir. ABD’de Şükran Günü’nden hemen sonra gelen ilk Cuma günü Black Friday olarak bilinir. Alışveriş tutkunları tarafından merakla araştırılan efsane Kara Cuma 2021 yılında hangi tarihe denk gelmektedir.

1960’lı yıllardan günümüze kadar gelen Black Friday özellikle online alışveriş tutkunlarının çokça rağbet gösterdiği etkinlikler arasındadır. Efsane Kara Cuma’da firmalar diğer zamanlara kıyasla daha büyük ve daha avantajlı kampanyalar gerçekleştirerek müşteri odaklı bir satış imkanı sunmaktadır.

2021 Kara Cuma ne zaman? Black Friday hangi gün başlıyor?

2021 Black Friday ne zaman başlıyor?

ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma, Black Friday olarak bilinir. 1932 yılından bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul edilen Black Friday, 2021 yılında 26 Kasım Cuma gününe denk gelmektedir.

İnsanların her yıl Kasım'ın dördüncü Perşembe'sinde kutlanan Şükran Günü'nden sonraki Cuma günü aileleriyle kent merkezlerinde alışverişe çıktığı ABD'de başlayan bir gelenek olan Black Friday’de olabildiğince fazla müşteriye ürün satmak isteyen şirketler birbirleriyle yarışmaktadır.

2021 Kara Cuma ne zaman? Black Friday hangi gün başlıyor? ile ilgili etiketler Black Friday kara cuma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.