2021 Gazi Koşusu ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

2021 Gazi Koşusu için geri sayım başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen 2021 Gazi Koşusu ne zaman sorusu yarış severler tarafından yakından takip edilmekte. Peki, 95. Gazi Koşusu saat kaçta, hangi kanalda?

İstanbul’da Veliefendi Hipodrumu’nda 14 Nisan tarihinde başlayan sezon yarışlarının en önemlisi olan 95. Gazi Koşusu için heyecanlı bekleyiş start aldı. Gazi Koşusu’nun müjdecisi olarak gösterilen G1 Erkek Tay ve Dişi Tay deneme koşuları da 16 Mayıs tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi.

ERKEK TAY DENEME'DE ZAFER ANADOLU ASLANI'NIN

3 yaşlı erkek safkan İngiliz taylarının start aldığı 66. Erkek Tay Deneme Koşusu’nu Gün Emre İçer'in sahibi olduğu Anadolu Aslanı (Victory Gallop - Mila Bella / Intense Focus) jokeyi Mehmet Kaya ile kazandı. Bu Anadolu Aslanı’nın 5. galibiyeti oldu.

2021 Gazi Koşusu ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Birbirinden iddialı 19 tayın katılım gösterdiği mücadelede jokeyi Özcan Yıldırım ile start alan Gülüm Osman (Popular Demand - My Ginetta / Nursultan) ikinci olurken, Real Runner (Invincible Son - Baklava / Cape Cross) Gökhan Kocakaya idaresinde üçüncü oldu.

Yarışın galibi Anadolu Aslanı için bitiriş derecesi 1.35.22 olurken, farklar 1,5 Boy - Burun - 1/2 Boy - 1,5 Boy şeklinde oluştu.

2021 Gazi Koşusu ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 2

DİŞİ TAY DENEMEDE ZAFER LİGHT OF DARKNESS'İN

3 yaşlı dişi İngiliz taylarının start aldığı G1 Dişi Tay Deneme Koşusu’nu ise jokeyi Özcan Yıldırım ile boy gösteren, Cem Sevim'in sahibi olduğu Light Of Darkness (Red Rocks - Charming Legacy / Danehill) 1.36.09'luk derecesiyle zafere uzandı.

2021 GAZİ KOŞUSU NE ZAMAN?

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk anısına düzenlenen 95. Gazi Koşusu 26 Haziran 2021 Cumartesi gününde saat 17.30’da gerçekleştirilecek ve TJK TV ekranlarından canlı yayınlanacak.

2021 Gazi Koşusu ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler gazi koşusu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.