2021 Evde bakım maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı? Engelliler ve evde bakım maaşı alanlar ikramiye müjdesini bekliyor!

2021 evde bakım maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde emeklilere bayram ikramiyesinin 1100 TL olduğunu açıklamasının ardından vatandaşlar da araştırmalara başladı. Peki evde bakım maaşı alanlar ve engellilere bayram ikramiyesi verilecek mi?

Evde bakım maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı? Her bayram öncesi emeklilere verilen bayram ikramiyesi önümüzdeki Ramazan Bayramı öncesi verilecek. Geçtiğimiz yıllardan 1000 TL olan emekli bayram ikramiyesi, Erdoğan'ın açıklaması ile birlikye 1100 TL olarak belirlendi.

Ancak bu açıklama sonrası evde bakım maaşı alanlar ve engelliler kendilere bayram ikramiyesi var mı araştırmaya başladı. Evde bakım parası alanlar bayram ikramiyesi için müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bekliyor.

EVDE BAKIM MAAŞI ALANLARA BAYRAM İKRAMİYESİ VAR MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ramazan Bayramı öncesi emeklilere yönelik ikramiye müjdesi çok konuşuldu. 1100 TL'ye çıkartılan emekli bayram ikramiyesi sonrası evde bakım maaşı alanlar ve engelliler de aynı bayram ikramiyesinin kendilerine verilmesini bekliyor.

Ancak yapmış olduğumuz araştırmalara göre evde bakım maaşı alanlar ve engelliler, daha önce bayram ikramiyesi almamışlar. Ancak engelliler ve evde bakım maaşı alanlar bayram ikramiyesi almak istiyor.

Engellilere ve Evde Bakım maaşı alanlara Bayram ikramiyesi ödenecek mi?

Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yok. Ancak açıklandığı anda evde bakım maaşı alanlar ve engelliler için haberimizi güncelleyeceğiz.

 

 

 

2021 Evde bakım maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı? Engelliler ve evde bakım maaşı alanlar ikramiye müjdesini bekliyor! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan evde bakım maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı engelli bayram ikramiyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.