2021 E Okul karne çıktısı alma! E okul da takdir teşekkür belgesi nasıl çıkarılır?

Milyonlarca öğrenci 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonunda karne heyecanı yaşıyor. Öğrenci ve veliler, E okul sistemi üzerinden karne notlarını öğreniyor. E okul takdir teşekkür belgesi nasıl çıkarılır? İşte 2021 E Okul karne çıktısı alma…

Öğrenci ve veliler 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonunda karne notlarına sonunda kavuştu. Eğitim öğretim dönemi sonunda koronavirüs nedeniyle online olarak uzaktan gerçekleştirilen okullardaki dersler ile E okul karne notları sorgulanmakta.

E Okul Karne Çıktısı Nasıl Alınır?

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan son açıklamada ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet adresi üzerinden ulaşabilecekler. Öğrenciler bunun yanında "takdir ve teşekkür" belgeleri için çıktı alma işlemlerine de sistem üzerinden erişebilecekler.

- E okul sistemine giriş yapıldıktan sonra ekranın sol alt köşesinde yer alan "e-Karne" alanına tıklanır.

- Eğer tarayıcınızda Pop-Up engelleyici bulunuyorsa karşınıza şu şekilde bir uyarı çıkacaktır; "e-Karne rapor sayfasını açamıyorsanız, tarayıcınız varsayılan olarak pop-up'ların ekranınızda otomatik olarak gösterilmesini engelleyebilir. Bir pop-up engellendiğinde adres çubuğunda Pop-up engellendi simgesi Pop-up engellendi olarak görünür. Burada Pop-up'lara izin vererek rapor sayfasını açabilirsiniz."

- Pop-Up iznini verdikten sonra "e-Karne" alanına yeniden tıklayın.

- Pop-Up ekranında açılacak olan e-Karne ekranında aldığınız belgeleri ve notlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

E Okul Karne Görüntülemek İçin Tıklayınız

MEB’in yeni takvimine göre ise telafi eğitimi 21 Haziran'da başlayacak ve 2 Temmuz tarihinde sona erecek. Sorumluluk sınavları sonrasında ise 1,5 yılı kapsayan Ulusal Destekleme Programı'nın (UDEP) yaz tatili bölümü olan "Telafide Ben de Varım" programı başlayacak. 21 Haziran-2 Temmuz arasında başvuru yapılabilecek telafi eğitimi programı, 5 Temmuz-31 Ağustos arasında düzenlenecek.

Sorumluluk Sınavları Ne Zaman?

2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin son iki haftası içinde yapılması gereken sorumluluk sınavları, 21 Haziran-2 Temmuz 2021 arasında yapılacak.

2021 E Okul karne çıktısı alma! E okul da takdir teşekkür belgesi nasıl çıkarılır? ile ilgili etiketler e-Okul Karne takdir teşekkür
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.