2021 ALES başvuru ekranı! 2021 ALES 2 başvurusu nasıl yapılır? ALES başvuru ücreti ne kadar?

2021-ALES/2 başvuruları büyük bir heyecanla bekleniyordu. Bugün, ÖSYM'nin AİS (Aday İşlerimleri Sistemi) sayfası üzerinden yapılacak ALES/2 başvuruları başladı. Diğer taraftan, ÖSYM'nin paylaştığı kılavuzda, ALES başvuru ücreti ile beraber yatırılacak bankalar hakkında da bilgi verildi. İşte, 2021 ALES/2 başvuru ekranı? ALES başvurusu nasıl yapılır? Ayrıntılar haberimizde...

19 Eylül tarihinde uygulanacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2021-ALES/2) başvuruları alınmaya başlandı. ÖSYM tarafından ALES başvuru kılavuzu yayınlanırken sınav ücreti başta olmak üzere birçok detay da paylaşıldı. Buna göre, ALES başvuruları 3 Ağustos ile 11 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

2021 ALES başvuru ekranı! 2021 ALES 2 başvurusu nasıl yapılır? ALES başvuru ücreti ne kadar?

ALES BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabileceklerdir.

2021 ALES/2 BAŞVURU EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

ALES SINAV ÜCRETİ NE KADAR VE NEREYE ÖDENECEK?

ÖSYM'nin paylaştığı kılavuz ile ALES sınav ücreti ve yatırılacak olan bankaların listesi de paylaşıldı. 2021 ALES/2 sınav ücreti 145 TL olarak belirlendi. Sınav ücreti AİS sistemi veya internet bankacılığı üzerinden ödenebiliyor.

2021 ALES başvuru ekranı! 2021 ALES 2 başvurusu nasıl yapılır? ALES başvuru ücreti ne kadar? ile ilgili etiketler ALES ÖSYM ales başvuru
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.