2020 YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçlar açıklandı mı?

2020 YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak? 1 Mart 2020 tarihinde YÖKDİL sınavu gerçekleştirildi. Adaylar şimdi ise büyük bir merakla sonuçların açıklanmasını bekliyorlar. ÖSYM, YÖKDİL sonuçlarının açıklanacağı tarihi açıkladı.Peki 2020 YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak?

2020 YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak? Yabancı dil seviyesini tespit etmek isteyenler YÖKDİL sınavına girdiler. Soru ve cevapların yayınlanmasından sonra adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediyorlar.

2020 YÖKDİL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM’nin yayımladığı sınav takvimine göre, YÖKDİL/1 sınav sonuçları 26 Mart 2020 tarihinde açıklanacak.

YÖKDİL'DE PUANLAMA NASIL YAPILIR?

Değerlendirme 100 (yüz) puan üzerinden, yalnızca doğru cevaplar dikkate alınarak yapılacak, yanlış cevaplar sınav sonucuna etki etmeyecektir. Adayın birden fazla cevap verdiği sorular yanlış kabul edilecektir. Sınavdan sonra yapılan analizlerde bir testteki sorulardan herhangi biri, biçimsel veya bilimsel bir nedenle “geçersiz” sayıldığı takdirde, sınava giren adayların ilgili soruyu doğru cevapladığı kabul edilecektir. Puan hesaplamasında [Puan = (Doğru Sayısı / Soru Sayısı) × 100] formülü kullanılacaktır.

2020 YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçlar açıklandı mı? ile ilgili etiketler YÖKDİL Sınav ÖSYM sonuç ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.