2020 YKS Mabel Matiz sorusu iptal edildi mi?

2020 YKS Mabel Matiz sorusu iptali! 2020 YKS sınavından sorulan Mabel Matiz sorusunun iptali konusunda Ziya Selçuk'dan bir son dakika açıklaması geldi.

2020 YKS’de sorulan Mabel Matiz sorusunun iptali konusunda MEB Ziya Selçuk’dan bir son dakika açıklaması geldi. Mabel Matiz sorusu iptal mi?

16 Temmuz 2020 tarihinde sonuçları açıklanacak olan YKS sınavındaki Mabel Matiz sorusu uzunca bir süre gündem olmuştu. Sınavın hemen sonrasında sosyal medyada zirveye oynayan YKS’deki Mabel Matiz sorusunun iptali bekleniyordu. Ancak MEB Ziya Selçuk yaptığı açıklamasında Mabel Matiz sorusunun iptal edilmediğini söyledi.

2020 YKS Mabel Matiz sorusu

Mabel Matiz sorusunda cevaplar ise 35. soruda C, 36. soruda D şıkkı olarak kaydedildi.

Mabel Matiz, YKS'deki soruyla ilgili "Sevgili arkadaşlar selam. Bugünkü YSK sınavında şarkılarımı konu alan sorulardan şimdi haberim oldu :) Valla ne diyim, en az sizin kadar şaşırdım. Buna ek olarak, sevindim de galiba. Bu, ne bilmiyorum, ama bu bir şey" paylaşımı yapmıştı.

2020 YKS Mabel Matiz sorusu iptal edildi mi? ile ilgili etiketler YKS Mabel Matiz 2020 YKS
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.