2020-YKS Ek Yerleştirme Kılavuzu açıklandı

2020-YKS Ek Yerleştirme Kılavuzu, ÖSYM'nin internet sitesinden açıklandı. Adaylardan tercihleri alınmaya başlandı. Adaylar tercihlerini ÖSYM resmi internet adresi ve ÖSYM AİS mobil uygulamasından yapabilecek.

Büyük bir merakla beklenilen YKS ek tercih yerleştirme kılavuzu yayımlandı. ÖSYM tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklamada, YKS ek tercihleri için bugüne dikkat çekilmişti.

Milyonlarca üniversite adayının büyük bir heyecanla beklediği açıklama ÖSYM tarafından yapıldı ve YKS ek tercihleri alınmaya başlandı.

 YKS ek yerleştirme kılavuzu ve üniversite boş kontenjanları ile taban puanları merak ediliyor. ÖSYM Başkanı Halis Aygün tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda YKS ek tercih aralığının 17-23 Eylül tarihleri arasında olacağı belirtilmişti.

AA

2020-YKS Ek Yerleştirme Kılavuzu açıklandı ile ilgili etiketler ÖSYM YKS
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.